Короткий опис(реферат):
Винахід належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві м’яких сирів із солодкої підсирної сироватки, дозволяє розширити асортимент. Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» включає наступні стадії: приймання та оцінка якості солодкої підсирної сироватки (рН 6,4-6,6), приймання та оцінка якості молока А2, тимчасове зберігання молока А2, утворення сироватко-молочної суміші, згущування, охолодження, змішування з цукром, охолодження, гомогенізація, згущування, охолодження, пакування, фасування, маркування.
Суть розробки, основні результати:
The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of soft cheeses from sweet whey, which allows to expand the assortment. The method of production of soft whey cheese "Karamelka" includes the following stages: reception and evaluation of the quality of sweet whey (pH 6.4-6.6), reception and evaluation of the quality of A2 milk, temporary storage of A2 milk, formation of a whey-milk mixture, thickening, cooling, mixing with sugar, cooling, homogenization, thickening, cooling, packaging, packaging, labeling.