00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ладика, В. І.
dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Самілик, М. М.
dc.contributor.author Соколенко, В. В.
dc.contributor.author Назаренко, Ю. В.
dc.contributor.author Ladyka, V. I.
dc.contributor.author Bolhova, N. V.
dc.contributor.author Samilyk, М. М.
dc.contributor.author Sokolenko, V. V.
dc.contributor.author Nazarenko, Yu. V.
dc.date.accessioned 2023-02-28T10:39:16Z
dc.date.available 2023-02-28T10:39:16Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» [Електронний ресурс] : патент 152392 UA : МПК A23C 19/068 (2006.01), A23C 21/06 (2006.01) / В. І. Ладика, Н. В. Болгова, М. М. Самілик [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 202200493 ; заявл. 07.02.2022 ; опубл. 25.01.2023, Бюл. № 4. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10453
dc.description The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of soft cheeses from sweet whey, which allows to expand the assortment. The method of production of soft whey cheese "Karamelka" includes the following stages: reception and evaluation of the quality of sweet whey (pH 6.4-6.6), reception and evaluation of the quality of A2 milk, temporary storage of A2 milk, formation of a whey-milk mixture, thickening, cooling, mixing with sugar, cooling, homogenization, thickening, cooling, packaging, packaging, labeling. uk_UA
dc.description.abstract Винахід належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві м’яких сирів із солодкої підсирної сироватки, дозволяє розширити асортимент. Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» включає наступні стадії: приймання та оцінка якості солодкої підсирної сироватки (рН 6,4-6,6), приймання та оцінка якості молока А2, тимчасове зберігання молока А2, утворення сироватко-молочної суміші, згущування, охолодження, змішування з цукром, охолодження, гомогенізація, згущування, охолодження, пакування, фасування, маркування. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject сир м’який uk_UA
dc.subject підсирна сироватка uk_UA
dc.subject молоко А2 uk_UA
dc.subject soft cheese uk_UA
dc.subject low-fat whey uk_UA
dc.subject A2 milk uk_UA
dc.title Спосіб виробництва сиру м’якого сироваткового «Карамелька» uk_UA
dc.title.alternative Production method of soft whey cheese "Karamelka" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу