dc.contributor.author |
Bozhko, Natalia Vladimirovna |
|
dc.contributor.author |
Tischenko, Vasyl Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
|
dc.contributor.author |
Marynin, Andriy Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Matsuk, Yuliia Anatoliivna |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.contributor.author |
Пасічний, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Марінін, Андрій Іванович |
|
dc.contributor.author |
Мацук, Юлія Анатоліївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-12-28T12:23:43Z |
|
dc.date.available |
2023-12-28T12:23:43Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. I. Tischenko, V. M. Pasichnyi [and athers] // Acta Sci. Pol. Technol. Aliment. – 2023. – № 22 (3). – Р. 257-266. – Режим доступу : https://doi.org/10.17306/J.AFS.2023.1144. – Заголовок з екрану. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11267 |
|
dc.description |
Метою роботи було дослідження функціонально-технологічних, структурно-механічних, антиокислювальних властивостей м’яса дикого кабана та його порівняльна оцінка з м’ясом свиней, вирощених у промислових умовах. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The aim of this work was to study the functional-technological, structural-mechanical, antioxidant properties of wild boar meat as a perspective the of meat for meat processing and its comparative assessment with the meat of pigs grown in industrial conditions. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
wild boar meat |
uk_UA |
dc.subject |
functional properties |
uk_UA |
dc.subject |
antioxidant properties |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясо дикого кабана |
uk_UA |
dc.subject |
реологічні властивості |
uk_UA |
dc.subject |
функціонально-технологічні властивості |
uk_UA |
dc.title |
Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Порівняльний аналіз хімічного складу, функціонально-технологічних, реологічних та антиоксидантних властивостей м’яса дикого кабана (Sus scrofa) та свинини домашньої |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |