DSpace Repository

Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork

Show simple item record

dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Tischenko, Vasyl Ivanovich
dc.contributor.author Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
dc.contributor.author Marynin, Andriy Ivanovich
dc.contributor.author Matsuk, Yuliia Anatoliivna
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Марінін, Андрій Іванович
dc.contributor.author Мацук, Юлія Анатоліївна
dc.date.accessioned 2023-12-28T12:23:43Z
dc.date.available 2023-12-28T12:23:43Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. I. Tischenko, V. M. Pasichnyi [and athers] // Acta Sci. Pol. Technol. Aliment. – 2023. – № 22 (3). – Р. 257-266. – Режим доступу : https://doi.org/10.17306/J.AFS.2023.1144. – Заголовок з екрану. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11267
dc.description Метою роботи було дослідження функціонально-технологічних, структурно-механічних, антиокислювальних властивостей м’яса дикого кабана та його порівняльна оцінка з м’ясом свиней, вирощених у промислових умовах. uk_UA
dc.description.abstract The aim of this work was to study the functional-technological, structural-mechanical, antioxidant properties of wild boar meat as a perspective the of meat for meat processing and its comparative assessment with the meat of pigs grown in industrial conditions. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject wild boar meat uk_UA
dc.subject functional properties uk_UA
dc.subject antioxidant properties uk_UA
dc.subject м'ясо дикого кабана uk_UA
dc.subject реологічні властивості uk_UA
dc.subject функціонально-технологічні властивості uk_UA
dc.title Comparative analysis of the chemical composition, functional-technological, rheological, and antioxidant properties of wild boar meat (Sus scrofa) with DFD properties and industrial pork uk_UA
dc.title.alternative Порівняльний аналіз хімічного складу, функціонально-технологічних, реологічних та антиоксидантних властивостей м’яса дикого кабана (Sus scrofa) та свинини домашньої uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account