00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології виробництва м’ясопродуктів зі свинини в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Трофімов, Дмитро Олександрович
dc.contributor.author Trofimov, Dmytro Oleksandrovich
dc.date.accessioned 2024-02-05T09:19:51Z
dc.date.available 2024-02-05T09:19:51Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11577
dc.description Purpose: to analyze the manufacturing process of boiled and smoked pork products by two methods Subject of research: by-products, semi-carcasses of pigs and finished meat products from pork Research results: the paper analyzes two methods of manufacturing boiled and smoked pork products, substantiates the calculations of the product balance of the production of these products and the parameters of the main technological operations. Main conclusions and proposals: on the basis of research, the feasibility of introducing the second method of cooking boiled-smoked loins, briskets and rolls has been substantiated. uk_UA
dc.description.abstract Мета: проаналізувати технологічний процес виготовлення варено-копчених виробів зі свинини за двох способів Предмет досліджень: субпродукти, напівтуші свиней та готові м’ясопродукти зі свинини; Результати досліджень: в роботі проаналізовано два способи виготовлення варено-копчених виробів зі свинини, обґрунтовано розрахунки продуктового балансу виготовлення цих виробів та параметри основних технологічних операцій. Основні висновки й пропозиції: на підставі досліджень обґрунтовано доцільність впровадження другого способу приготування варено-копчених корейок, грудинок та рулетів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject теплова обробка uk_UA
dc.subject ковбасні вироби uk_UA
dc.subject копчення uk_UA
dc.subject heat treatment uk_UA
dc.subject sausage products uk_UA
dc.subject smoking uk_UA
dc.title Удосконалення технології виробництва м’ясопродуктів зі свинини в умовах м’ясопереробного підприємства ТОВ «Сумська м’ясна компанія» uk_UA
dc.title.alternative Improving the technology of production of meat products from pork in the conditions of the meat processing enterprise Sumy Meat Company LLC uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу