Короткий опис(реферат):
Мета: Збільшення обсягів виробництва продуктів тваринництва може бути досягнуте на основі зміцнення кормової бази, підвищення генетичного потенціалу існуючих та новостворених, більш продуктивних порід та типів худоби, придатних до індустріальних технологій виробництва.
Результати досліджень: необхідність проведення об’єктивної оцінки племінних та продуктивних особливостей новоствореного типу, так як від якості використаних в подальшій селекції тварин залежить успіх в цілому.
Суть розробки, основні результати:
Increased responsibilities for the production of livestock products can be achieved on the basis of an increase in the food supply, increasing the genetic potential of fresh and newly created, more productive breeds and types of leanness, which were common before industrial production. Vibration technologies.
Research results: the need to carry out an objective assessment of the breeding and productive characteristics of the newly created type, so as to ensure success in general in the further selection of animals.