00 DSpace/Manakin Repository

Використання порошку рослинного в напівфабрикатах січених

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Савченко, М. Ю.
dc.contributor.author Savchenko, M.
dc.date.accessioned 2025-03-14T07:57:43Z
dc.date.available 2025-03-14T07:57:43Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Савченко М. Використання порошку рослинного в напівфабрикатах січених [Електронний ресурс] / М. Савченко // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. – 2024. – Т. 14, № 1. – Режим доступу : https://doi.org/10.32782/2220-8674-2024-24-1-12. – Заголовок з екрану. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13491
dc.description The aim of the work is to improve the technology of semi-finished products with the addition of powdered white lupine. The work reviews the literature on modern technology and the range of semi-finished products with the addition of powdered white lupine, and identifies the prospects for introducing powdered white lupine. The features of the production of white lupine shell powder, its properties, and nutritional value are considered. A recipe composition for obtaining semi-finished products with the addition of powdered white lupine has been developed. A qualitative analysis of the organoleptic indicators of semi-finished products with the addition of powdered white lupine has been investigated. The quality indicators of semi-finished products with the addition of powdered white lupine have been established and their properties change during storage. uk_UA
dc.description.abstract Метою роботи є удосконалення технології напівфабрикатів січених із додаванням порошкоподібного люпину білого. В роботі проведено огляд літератури з сучасної технології та асортименту напівфабрикатів січених, визначено перспективи внесення порошкоподібного люпину білого. Розглянуто особливості виробництва порошку оболонок люпину білого, властивості, харчова цінність. Розроблено рецептурний склад отримання напівфабрикатів січених із внесенням порошкоподібного люпину білого. Було досліджено якісний аналіз показників органолептики напівфабрикатів січених із внесенням порошкоподібного люпину білого. Встановлено показники якості напівфабрикатів січених та зміну їх властивостей під час зберігання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject м’ясо uk_UA
dc.subject м’ясна та рослинна сировина uk_UA
dc.subject процес uk_UA
dc.subject meat uk_UA
dc.subject meat and vegetable raw materials uk_UA
dc.subject process uk_UA
dc.title Використання порошку рослинного в напівфабрикатах січених uk_UA
dc.title.alternative Use of vegetable powder in semi-finished products uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу