00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Затокін, В. О.
dc.contributor.author Zatokin, V. O.
dc.date.accessioned 2025-04-15T06:31:11Z
dc.date.available 2025-04-15T06:31:11Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. І. Маренкова uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13621
dc.description The purpose of the research part of the work is to expand the range of cereal dishes, using the example of semolina balls with the addition of chia seeds. With these changes in the recipe, the development of a new product with increased functional properties is predicted. The purpose of the design and technological part of the work is to design a technological process in a dining room for 100 seats with the calculation of a warehouse group of premises. The work analyzed the PRG, considered in detail the technological schemes for the production of cereal dishes and calculated raw materials, auxiliary materials and finished products; selected equipment for the warehouse group of premises of the dining room, determined the total area of ​​​​warehouses. A calculation and graphic work was developed and a number of calculations were performed. Issues of labor protection and safety in emergency situations were worked out, attention was paid to aspects of environmental protection. Economic calculations of the designed dining room for 100 seats were developed. uk_UA
dc.description.abstract Метою науково-дослідної частини роботи є розширення асортименту страв з круп, на прикладі биточків манних із внесенням насіння чіа. При цих змінах в рецептурі прогнозується розроблення нового продукту з підвищеними функціональними властивостями. Метою проектно-технологічної частини роботи є проектування технологічного процесу у їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень. В роботі проаналізовано ПРГ, детально розглянуті технологічні схеми виробництва страви з круп та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів і готової продукції; підібрано обладнання для складської групи приміщень їдальні, визначено загальну площу складських приміщень. Розроблена розрахунково-графічна робота та проведений ряд розрахунків. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розроблені економічні розрахунки проектованого їдальні на 100 місць. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject манна крупа uk_UA
dc.subject биточки uk_UA
dc.subject заклад ресторанного харчування uk_UA
dc.subject semolina uk_UA
dc.subject meatballs uk_UA
dc.subject restaurant food establishment uk_UA
dc.title Розширення асортименту страв із круп та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщень uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of cereal dishes and designing the technological process in a dining room for 100 seats with the calculation of the warehouse group of premises uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу