00 DSpace/Manakin Repository

Розширення асортименту напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини підвищеної харчової цінності та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цеху

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Носачова, О.
dc.contributor.author Nosachova, O.
dc.date.accessioned 2025-04-17T06:42:17Z
dc.date.available 2025-04-17T06:42:17Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. Ю. Савченко uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13640
dc.description The qualification work consists of an introduction, 4 chapters, conclusions, contains 72 pages of text, 6 figures, 59 tables, 3 appendices, 4 drawings. The list of reference sources includes 35 titles of literature, including 4 foreign and 3 electronic publications. In the qualification work, the general characteristics of semi-finished products from chopped meat raw materials were considered, and the recipe composition and technological scheme of the production of the analog product were analyzed. Innovative ways and raw materials that can be introduced into innovative technologies of semi-finished products from chopped meat raw materials are given. A program for conducting analytical and experimental research has been developed, a description of the object, subjects and methods of research has been provided. The appropriate recipe and technological scheme of new semi-finished products made from minced meat raw materials of increased nutritional value - cutlets "Sicheniki" - have been developed. The expediency of the location of the restaurant planned for 50 seats in the city of Sumy has been established. Calculations for the construction of a new restaurant are presented. The work analyzes the measures that ensure safe working conditions. The expediency of introducing healthy and safe working conditions for workers who need appropriate additional training, briefings, specialized training and participation in trainings and webinars is indicated. Conclusions were made and recommendations were given regarding the profitability of the restaurant, which is designed for 50 seats, according to the calculations. It was established that the profitability is 19%. The payback period of such an enterprise is 5 years. It was concluded that such a project should be implemented. Graphic material was developed according to the task. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота складається зі вступу, 4 розділів, висновків, містить 72 сторінок тексту, 6 рисунків, 59 таблиць, 3 додатки, 4 креслення. Перелік джерел посилання включає 35 найменувань літератури, у тому числі 4 зарубіжних та 3 електронних публікацій. Мета роботи − впровадження нових видів напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини у новозбудованому ресторані для збільшення об’єму продукції. Розглянуто загальну характеристику напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини та здійснено аналіз технологічної схеми виробництва продукту-аналогу. Наведено інноваційні шляхи та сировину, що може бути впроваджена у інноваційні технології напівфабрикатів. Розроблено програму проведення аналітичних та експериментальних досліджень, надана характеристика об’єкту, предметам та методам досліджень. Розроблено відповідну рецептуру та технологічну схему нових напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини підвищеної харчової цінності – котлет «Січеників». Встановлено доцільність розташування ресторану, що проєктується на 50 місць у м. Суми. Наведено розрахунки будівництва нового ресторану. В роботі проведений аналіз заходів, які забезпечують безпечні умови праці. Зроблено висновки та приведені рекомендації щодо прибутковості ресторану, що проєктується на 50 місць, відповідно до проведених розрахунків. Встановлено, що рентабельність становить 19%. Термін окупності такого підприємства 5 років. Зроблено висновок, що такий проєкт доцільно впроваджувати. Розроблено графічний матеріал згідно завдання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher СНАУ uk_UA
dc.subject напівфабрикати із січеної м’ясної сировини uk_UA
dc.subject підвищена харчова цінність uk_UA
dc.subject органолептичні показники uk_UA
dc.subject semi-finished products from minced meat raw materials uk_UA
dc.subject increased nutritional value uk_UA
dc.subject organoleptic indicators uk_UA
dc.title Розширення асортименту напівфабрикатів із січеної м’ясної сировини підвищеної харчової цінності та проектування технологічного процесу в ресторані на 50 місць із розрахунком м’ясного цеху uk_UA
dc.title.alternative Expanding the range of semi-finished products from minced meat raw materials of increased nutritional value and designing the technological process in a restaurant with 50 seats with the calculation of a butcher shop uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу