Короткий опис(реферат):
Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу розраховані на офіційних осіб, що здійснюють контроль виробництва продовольчої сировини та харчових продуктів на відповідність вимогам харчового законодавства, спеціалістів регіональних, обласних, районних та міжрайонних спеціалізованих державних лабораторій ветеринарної медицини, слухачів факультетів післядипломного навчання, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації зі спеціальності "Ветеринарна медицина". Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи рассчитаны на официальных лиц, осуществляющих контроль производства продовольственного сырья и пищевых продуктов на соответствие требованиям пищевого законодательства, специалистов региональных, областных, районных и межрайонных специализированных государственных лабораторий ветеринарной медицины, слушателей факультетов последипломного обучения, научных работников, преподавателей и студентов высших учебных заведений III - IV уровней аккредитации по специальности "Ветеринарная медицина".
Суть розробки, основні результати:
Guidelines on the application of traceability for food safety in the food chain designed for officials who oversee the production of foodstuffs and food to meet the requirements of food law, specialist regional, provincial, district and inter-district specialized government laboratories Veterinary Medicine, Faculty of Postgraduate students education, scholars, teachers and students of higher educational institutions III - IV accreditation specialty "Veterinary Medicine".