00 DSpace/Manakin Repository

Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Касянчук, В. В.
dc.contributor.author Бергілевич, О. М.
dc.contributor.author Новожицька, Ю. В.
dc.contributor.author Марченко, А. М.
dc.contributor.author Єфімова, O. М.
dc.contributor.author Ротаєнко, Ю.
dc.contributor.author Касянчук, В. В.
dc.contributor.author Бергилевич, А. Н.
dc.contributor.author Новожицкая, Ю. В.
dc.contributor.author Марченко, А. Н.
dc.contributor.author Ефимова, O. Н.
dc.contributor.author Ротаенко, Ю.
dc.contributor.author Kasianchuk, V.
dc.contributor.author Berhilevych, O.
dc.contributor.author Novogitskaja, U.
dc.contributor.author Marchenko, A.
dc.contributor.author Efimova, O.
dc.contributor.author Rotaenko, Y.
dc.date.accessioned 2015-07-13T08:52:46Z
dc.date.available 2015-07-13T08:52:46Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу [Електронний ресурс] / В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, Ю. В. Новожицька [та ін.]. - К. : Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, 2014. - 34 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2676
dc.description Guidelines on the application of traceability for food safety in the food chain designed for officials who oversee the production of foodstuffs and food to meet the requirements of food law, specialist regional, provincial, district and inter-district specialized government laboratories Veterinary Medicine, Faculty of Postgraduate students education, scholars, teachers and students of higher educational institutions III - IV accreditation specialty "Veterinary Medicine". uk_UK
dc.description.abstract Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу розраховані на офіційних осіб, що здійснюють контроль виробництва продовольчої сировини та харчових продуктів на відповідність вимогам харчового законодавства, спеціалістів регіональних, обласних, районних та міжрайонних спеціалізованих державних лабораторій ветеринарної медицини, слухачів факультетів післядипломного навчання, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації зі спеціальності "Ветеринарна медицина". Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи рассчитаны на официальных лиц, осуществляющих контроль производства продовольственного сырья и пищевых продуктов на соответствие требованиям пищевого законодательства, специалистов региональных, областных, районных и межрайонных специализированных государственных лабораторий ветеринарной медицины, слушателей факультетов последипломного обучения, научных работников, преподавателей и студентов высших учебных заведений III - IV уровней аккредитации по специальности "Ветеринарная медицина". uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи uk_UK
dc.subject простежуваність uk_UK
dc.subject безпечність харчових продуктів uk_UK
dc.subject харчовий ланцюг uk_UK
dc.subject прослеживаемость uk_UK
dc.subject безопасность пищевых продуктов uk_UK
dc.subject пищевая цепь uk_UK
dc.subject traceability uk_UK
dc.subject food safety uk_UK
dc.subject food chain uk_UK
dc.title Методичні рекомендації щодо застосування простежуваності для контролю безпечності харчових продуктів в харчовому ланцюгу uk_UK
dc.title.alternative Методические рекомендации по применению прослеживаемости для контроля безопасности пищевых продуктов в пищевой цепи. uk_UK
dc.title.alternative Guidelines on the application of traceability for food safety in the food chain uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу