dc.contributor.author |
Семенець, Марина Вікторівна |
|
dc.contributor.author |
Семенец, Марина Викторовна |
|
dc.contributor.author |
Semenets, Marina Viktorovna |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-25T11:55:16Z |
|
dc.date.available |
2016-05-25T11:55:16Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степанова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345 |
|
dc.description |
Improvement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
муси |
uk_UK |
dc.subject |
виробництво |
uk_UK |
dc.subject |
технологічна схема |
uk_UK |
dc.subject |
муссы |
uk_UK |
dc.subject |
производство |
uk_UK |
dc.subject |
технологическая схема |
uk_UK |
dc.subject |
mousse |
uk_UK |
dc.subject |
manufacturing flow diagram |
uk_UK |
dc.subject |
technology of gelling agent |
uk_UK |
dc.title |
Удосконалення технології виробництва мусу |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Усовершенствование технологии изготовления мусса. |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Improvement of technology of production of mousse |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |