00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології виробництва мусу

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Семенець, Марина Вікторівна
dc.contributor.author Семенец, Марина Викторовна
dc.contributor.author Semenets, Marina Viktorovna
dc.date.accessioned 2016-05-25T11:55:16Z
dc.date.available 2016-05-25T11:55:16Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степанова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345
dc.description Improvement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature. uk_UK
dc.description.abstract Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject муси uk_UK
dc.subject виробництво uk_UK
dc.subject технологічна схема uk_UK
dc.subject муссы uk_UK
dc.subject производство uk_UK
dc.subject технологическая схема uk_UK
dc.subject mousse uk_UK
dc.subject manufacturing flow diagram uk_UK
dc.subject technology of gelling agent uk_UK
dc.title Удосконалення технології виробництва мусу uk_UK
dc.title.alternative Усовершенствование технологии изготовления мусса. uk_UK
dc.title.alternative Improvement of technology of production of mousse uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу