00 DSpace/Manakin Repository

Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Bozhko, Natalia
dc.date.accessioned 2016-05-26T10:35:52Z
dc.date.available 2016-05-26T10:35:52Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник В. В. Цигура uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3352
dc.description In the course work refers to the characteristics of innovative technologies in the meat industry, the main trends in the production of cooked sausages and characterization of advanced technologies and specified description of the proposed ingredients in house research. New recipes are designed on the basis of selected recipes - traditional analogue products. uk_UK
dc.description.abstract В курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика запропонованих інгредієнтів в об’єкті дослідження. Проектуються нові рецептури на базі обраної рецептури –аналогу традиційного виробу. В курсовой работе речь идет о характеристике инновационных технологий в мясной отрасли, основные тенденции развития производства колбас и характеристика современных технологий, а также указывается характеристика предложенных ингредиентов в объекте исследования. Проектируются новые рецептуры на базе выбранной рецептуры - аналог традиционного изделия. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject м’ясо птиці uk_UK
dc.subject рецептура uk_UK
dc.subject ковбаса uk_UK
dc.subject мясо птицы uk_UK
dc.subject рецептуры uk_UK
dc.subject колбаса uk_UK
dc.subject poultry uk_UK
dc.subject recipe uk_UK
dc.subject sausage uk_UK
dc.title Розробка технології та рецептури виробництва нових видів комбінованих варених ковбас uk_UK
dc.title.alternative Разработка технологии и рецептуры производства новых видов комбинированных вареных колбас uk_UK
dc.title.alternative Development of technology and formulation of new types of combined cooked sausages uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу