Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | |
dc.contributor.author | Шильман, Лев Залманович | |
dc.contributor.author | Shilman, Lev Zalmanovich | |
dc.date.accessioned | 2016-07-22T08:29:44Z | |
dc.date.available | 2016-07-22T08:29:44Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Шильман Л. З. Технологические процессы предприятий питания : учеб. пособие для студ. учреждений сред. проф. образования [Электронный ресурс] / Л. З. Шильман. - 5-е изд., стер. - М. : Издательский центр «Академия», 2014. - 192 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3706 | |
dc.description | Describes how to prepare semi-finished products for culinary cooks 4 digits. | uk_UK |
dc.description.abstract | Описаны процессы приготовления полуфабрикатов, готовой кулинарной продукции для поваров 4 разряда. Описані процеси приготування напівфабрикатів, готової кулінарної продукції для кухарів 4 розряду. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Издательский центр «Академия» | uk_UK |
dc.subject | процессы предприятий питания | uk_UK |
dc.subject | сырье | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикаты | uk_UK |
dc.subject | процеси підприємств харчування | uk_UK |
dc.subject | сировина | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | catering processes | uk_UK |
dc.subject | raw materials | uk_UK |
dc.subject | semi-finished products | uk_UK |
dc.title | Технологические процессы предприятий питания | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологічні процеси підприємств харчування | uk_UK |
dc.title.alternative | Processes catering | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |