Короткий опис(реферат):
На сучасному ринку високоякісне та економічно вигідне виробництво неможливе без застосування передових технологій та інноваційних рішень у галузі переробки птиці. Перспективним напрямком дослідження є використання м'яса водоплавних птахів у технології м'ясних продуктів. М'ясо качки має високу поживну цінність і забезпечує потреби організму в білках, ліпідах, мінералах, вітамінах. На современном рынке высококачественное и экономически выгодное производство невозможно без применения передовых технологий и инновационных решений в области переработки птицы. Перспективным направлением исследования является использование мяса водоплавающих птиц в технологии мясных продуктов. Мясо утки имеет высокую питательную ценность и обеспечивает потребности организма в белках, липидах, минералах, витаминах.
Суть розробки, основні результати:
In today's market, the production of high-quality, cost-effective production is not possible without the use of advanced technologies and innovative solutions in the field of poultry processing. A promising direction of research is the use of waterfowl meat in the technology of meat products. Duck meat has a high nutritional value and provides the body's need for proteins, lipids, minerals, vitamins.