00 DSpace/Manakin Repository

Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксиданта

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Мізь, Євгенія Миколаївна
dc.contributor.author Мизь, Евгения Николаевна
dc.contributor.author Miz, Yevheniia Mykolayivna
dc.date.accessioned 2018-02-13T09:35:57Z
dc.date.available 2018-02-13T09:35:57Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5302
dc.description In today's market, the production of high-quality, cost-effective production is not possible without the use of advanced technologies and innovative solutions in the field of poultry processing. A promising direction of research is the use of waterfowl meat in the technology of meat products. Duck meat has a high nutritional value and provides the body's need for proteins, lipids, minerals, vitamins. uk_UK
dc.description.abstract На сучасному ринку високоякісне та економічно вигідне виробництво неможливе без застосування передових технологій та інноваційних рішень у галузі переробки птиці. Перспективним напрямком дослідження є використання м'яса водоплавних птахів у технології м'ясних продуктів. М'ясо качки має високу поживну цінність і забезпечує потреби організму в білках, ліпідах, мінералах, вітамінах. На современном рынке высококачественное и экономически выгодное производство невозможно без применения передовых технологий и инновационных решений в области переработки птицы. Перспективным направлением исследования является использование мяса водоплавающих птиц в технологии мясных продуктов. Мясо утки имеет высокую питательную ценность и обеспечивает потребности организма в белках, липидах, минералах, витаминах. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject м'ясо-місткі сардельки uk_UK
dc.subject м'ясо мускусної качки uk_UK
dc.subject екстракт розмарину uk_UK
dc.subject мясо-содержащие сардельки uk_UK
dc.subject мясо мускусной утки uk_UK
dc.subject экстракт розмарина uk_UK
dc.subject meat-containing sausage uk_UK
dc.subject musk duck meat uk_UK
dc.subject rosemary extract uk_UK
dc.title Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксиданта uk_UK
dc.title.alternative Разработка рецептуры и технологии мясосодержащих сарделек с применением натурального антиоксиданта uk_UK
dc.title.alternative Development of the formulation and technology of meat-based sausages using a natural antioxidant uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу