Короткий опис(реферат):
Метою дипломного проекту є дослідження ефективності використання екстракту розмарину в технології м’ясо-містких варено-копчених ковбас із м’ясом качки мускусної. В проекті проаналізовано стан м’ясної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини.Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища.Розраховано економічну ефективність м’ясомістких варено-копчених ковбас із м’ясом качки мускусної. Целью дипломного проекта является исследование эффективности использования экстракта розмарина в технологии м'ясо-содержащих варено-капченых колбас с мясом утки мускусной. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья.Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды.Рассчитана экономическая эффективность мясосодержащих варено-капченых колбас с мясом утки мускусной.
Суть розробки, основні результати:
The aim of the diploma project is to study the effectiveness of the use of rosemary extract in the technology of meat-containing boiled-boned sausages with duck musk meat. The project analyzed the state of the meat industry, detailed technological schemes of production and calculation of raw materials. Worked out questions on labor protection and safety in emergency situations, paid attention to aspects of environmental protection. The economic efficiency of meat-containing boiled-sausage sausages with duck musk meat was calculated.