00 DSpace/Manakin Repository

Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Прокопенко, Ю. І.
dc.contributor.author Прокопенко, Ю. И.
dc.contributor.author Prokopenko, U. I.
dc.date.accessioned 2018-02-15T08:59:50Z
dc.date.available 2018-02-15T08:59:50Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330
dc.description This research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread. uk_UK
dc.description.abstract Дана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject хлібопекарські властивості текстурованого борошна uk_UK
dc.subject кукурудзяне текстуроване борошно uk_UK
dc.subject структурно-механічні властивості uk_UK
dc.subject хлебопекарные свойства текстурированной муки uk_UK
dc.subject кукурузная текстурированная мука uk_UK
dc.subject структурно - механические свойства uk_UK
dc.subject baking properties of textured flour uk_UK
dc.subject corn textured flour uk_UK
dc.subject structural and mechanical properties uk_UK
dc.title Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна uk_UK
dc.title.alternative Усовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой муки uk_UK
dc.title.alternative Improvement of bread technology using textured flour uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу