Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Прокопенко, Ю. І. | |
dc.contributor.author | Прокопенко, Ю. И. | |
dc.contributor.author | Prokopenko, U. I. | |
dc.date.accessioned | 2018-02-15T08:59:50Z | |
dc.date.available | 2018-02-15T08:59:50Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330 | |
dc.description | This research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | хлібопекарські властивості текстурованого борошна | uk_UK |
dc.subject | кукурудзяне текстуроване борошно | uk_UK |
dc.subject | структурно-механічні властивості | uk_UK |
dc.subject | хлебопекарные свойства текстурированной муки | uk_UK |
dc.subject | кукурузная текстурированная мука | uk_UK |
dc.subject | структурно - механические свойства | uk_UK |
dc.subject | baking properties of textured flour | uk_UK |
dc.subject | corn textured flour | uk_UK |
dc.subject | structural and mechanical properties | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой муки | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of bread technology using textured flour | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |