dc.contributor.author |
Прокопенко, Ю. І. |
|
dc.contributor.author |
Прокопенко, Ю. И. |
|
dc.contributor.author |
Prokopenko, U. I. |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-15T08:59:50Z |
|
dc.date.available |
2018-02-15T08:59:50Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330 |
|
dc.description |
This research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Дана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
хлібопекарські властивості текстурованого борошна |
uk_UK |
dc.subject |
кукурудзяне текстуроване борошно |
uk_UK |
dc.subject |
структурно-механічні властивості |
uk_UK |
dc.subject |
хлебопекарные свойства текстурированной муки |
uk_UK |
dc.subject |
кукурузная текстурированная мука |
uk_UK |
dc.subject |
структурно - механические свойства |
uk_UK |
dc.subject |
baking properties of textured flour |
uk_UK |
dc.subject |
corn textured flour |
uk_UK |
dc.subject |
structural and mechanical properties |
uk_UK |
dc.title |
Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Усовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой муки |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Improvement of bread technology using textured flour |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |