dc.contributor.author |
Пшонкін, Едуард Олексійович |
|
dc.contributor.author |
Пшонкин, Эдуард Алексеевич |
|
dc.contributor.author |
Pshonkin, Eduard |
|
dc.date.accessioned |
2018-02-16T06:51:30Z |
|
dc.date.available |
2018-02-16T06:51:30Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343 |
|
dc.description |
The aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
кисломолочний продукт |
uk_UK |
dc.subject |
йогурт |
uk_UK |
dc.subject |
молочна сироватка |
uk_UK |
dc.subject |
кисломолочный продукт |
uk_UK |
dc.subject |
йогурт |
uk_UK |
dc.subject |
молочная сыворотка |
uk_UK |
dc.subject |
fermented milk product |
uk_UK |
dc.subject |
yogurt |
uk_UK |
dc.subject |
milk whey |
uk_UK |
dc.title |
Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Использование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитков |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Use of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinks |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |