00 DSpace/Manakin Repository
Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Курсові проекти
→
Харчових технологій
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком
Коган, Валерія Русланівна
;
Коган, Валерия Руслановна
;
Kohan, Valeriia Ruslanovna
URI:
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613
Дата:
2018
Короткий опис(реферат):
У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества.
Суть розробки, основні результати:
In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Курсовой проект ...
Розмір:
1.104Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Харчових технологій
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися