00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коган, Валерія Русланівна
dc.contributor.author Коган, Валерия Руслановна
dc.contributor.author Kohan, Valeriia Ruslanovna
dc.date.accessioned 2018-04-02T09:35:18Z
dc.date.available 2018-04-02T09:35:18Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613
dc.description In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated. uk_UK
dc.description.abstract У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject здобні вироби uk_UK
dc.subject опара uk_UK
dc.subject тісто uk_UK
dc.subject сдобные изделия uk_UK
dc.subject опара uk_UK
dc.subject тесто uk_UK
dc.subject crocheted products uk_UK
dc.subject opara uk_UK
dc.subject dough uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства булочки с маком uk_UK
dc.title.alternative Substantiation and analysis of the technology of bun with poppy seeds uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу