dc.contributor.author |
Коган, Валерія Русланівна |
|
dc.contributor.author |
Коган, Валерия Руслановна |
|
dc.contributor.author |
Kohan, Valeriia Ruslanovna |
|
dc.date.accessioned |
2018-04-02T09:35:18Z |
|
dc.date.available |
2018-04-02T09:35:18Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613 |
|
dc.description |
In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
здобні вироби |
uk_UK |
dc.subject |
опара |
uk_UK |
dc.subject |
тісто |
uk_UK |
dc.subject |
сдобные изделия |
uk_UK |
dc.subject |
опара |
uk_UK |
dc.subject |
тесто |
uk_UK |
dc.subject |
crocheted products |
uk_UK |
dc.subject |
opara |
uk_UK |
dc.subject |
dough |
uk_UK |
dc.title |
Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства булочки с маком |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Substantiation and analysis of the technology of bun with poppy seeds |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |