Короткий опис(реферат):
Надано загальну характеристику виробів з бездріжджового тіста. Розглянуто можливість приготування хліба з використанням закваски спонтанної дії, проведено обґрунтування та розроблено технологію приготування бездріжджового хліба з використанням закваски спонтанної дії, який може реалізовуватись в закладах ресторанного господарства. Предоставлено общую характеристику изделий из бездрожжевого теста. Рассмотрена возможность приготовления хлеба с использованием закваски спонтанного действия, проведено обоснование и разработана технология приготовления бездрожжевого хлеба с использованием закваски спонтанного действия, который может реализовываться в заведениях ресторанного хозяйства.
Суть розробки, основні результати:
The general characteristics of the products made of unleavened dough is provided. The possibility of preparing bread using a spontaneous leaven action, conducted justification and developed technology for the preparation of unleavened bread with the use of spontaneous action, which can be implemented in the restaurant industry.