dc.contributor.author |
Сухоставець, К. М. |
|
dc.contributor.author |
Сухоставець, Е. Н. |
|
dc.contributor.author |
Sukhostavets', K. |
|
dc.date.accessioned |
2018-06-19T10:57:22Z |
|
dc.date.available |
2018-06-19T10:57:22Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5840 |
|
dc.description |
The general characteristics of the products made of unleavened dough is provided. The possibility of preparing bread using a spontaneous leaven action, conducted justification and developed technology for the preparation of unleavened bread with the use of spontaneous action, which can be implemented in the restaurant industry. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
Надано загальну характеристику виробів з бездріжджового тіста. Розглянуто можливість приготування хліба з використанням закваски спонтанної дії, проведено обґрунтування та розроблено технологію приготування бездріжджового хліба з використанням закваски спонтанної дії, який може реалізовуватись в закладах ресторанного господарства. Предоставлено общую характеристику изделий из бездрожжевого теста. Рассмотрена возможность приготовления хлеба с использованием закваски спонтанного действия, проведено обоснование и разработана технология приготовления бездрожжевого хлеба с использованием закваски спонтанного действия, который может реализовываться в заведениях ресторанного хозяйства. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
СНАУ |
uk_UK |
dc.subject |
хліб |
uk_UK |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
uk_UK |
dc.subject |
технологія бездріжджового хліба |
uk_UK |
dc.subject |
хлеб |
uk_UK |
dc.subject |
хлебобулочные изделия |
uk_UK |
dc.subject |
технология бездрожжевого хлеба |
uk_UK |
dc.subject |
bread |
uk_UK |
dc.subject |
bakery products |
uk_UK |
dc.subject |
technology of non-yeast bread |
uk_UK |
dc.title |
Розробка технології бездріжджового хліба |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Разработка технологии бездрожжевого хлеба |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Improvement of technology of soups using modified starch |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |