DSpace Repository

Розробка технології бездріжджового хліба

Show simple item record

dc.contributor.author Сухоставець, К. М.
dc.contributor.author Сухоставець, Е. Н.
dc.contributor.author Sukhostavets', K.
dc.date.accessioned 2018-06-19T10:57:22Z
dc.date.available 2018-06-19T10:57:22Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5840
dc.description The general characteristics of the products made of unleavened dough is provided. The possibility of preparing bread using a spontaneous leaven action, conducted justification and developed technology for the preparation of unleavened bread with the use of spontaneous action, which can be implemented in the restaurant industry. uk_UK
dc.description.abstract Надано загальну характеристику виробів з бездріжджового тіста. Розглянуто можливість приготування хліба з використанням закваски спонтанної дії, проведено обґрунтування та розроблено технологію приготування бездріжджового хліба з використанням закваски спонтанної дії, який може реалізовуватись в закладах ресторанного господарства. Предоставлено общую характеристику изделий из бездрожжевого теста. Рассмотрена возможность приготовления хлеба с использованием закваски спонтанного действия, проведено обоснование и разработана технология приготовления бездрожжевого хлеба с использованием закваски спонтанного действия, который может реализовываться в заведениях ресторанного хозяйства. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher СНАУ uk_UK
dc.subject хліб uk_UK
dc.subject хлібобулочні вироби uk_UK
dc.subject технологія бездріжджового хліба uk_UK
dc.subject хлеб uk_UK
dc.subject хлебобулочные изделия uk_UK
dc.subject технология бездрожжевого хлеба uk_UK
dc.subject bread uk_UK
dc.subject bakery products uk_UK
dc.subject technology of non-yeast bread uk_UK
dc.title Розробка технології бездріжджового хліба uk_UK
dc.title.alternative Разработка технологии бездрожжевого хлеба uk_UK
dc.title.alternative Improvement of technology of soups using modified starch uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account