Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | |
dc.contributor.author | Бордунова, Вікторія Віталіївна | |
dc.contributor.author | Назаренко, Юлія Володимирівна | |
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | |
dc.contributor.author | Уханова, Ірина Миколаївна | |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | |
dc.contributor.author | Бордунова, Виктория Витальевна | |
dc.contributor.author | Назаренко, Юлия Владимировна | |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | |
dc.contributor.author | Уханова, Ирина Николаевна | |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | |
dc.contributor.author | Bordunova, Viktоria Vitalievna | |
dc.contributor.author | Nazarenko, Yuliya Vladimirovna | |
dc.contributor.author | Tsyhura, Viktoriia Victorovna | |
dc.contributor.author | Ukhanova, Iryna Mykolaivna | |
dc.date.accessioned | 2018-11-01T12:42:15Z | |
dc.date.available | 2018-11-01T12:42:15Z | |
dc.date.issued | 2016-11-25 | |
dc.identifier.citation | М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" [Електронний ресурс] : пат. № 111880 UA A23L 13/60../ Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. В. Бордунова [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05072, заявл. 10.05.2016, опубл. 25.11.2016 р., Бюл. № 22. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6182 | |
dc.description | In the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing of boiled sausage with duck meat, turkey meat mechanically separated, liver of beef or pork, beef or pork heart, stem side, starch, black pepper, ground nut nutmeg, coriander powder, salt, sodium nitrite. | uk_UK |
dc.description.abstract | У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індички механічної обвалки, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UK |
dc.subject | м'ясо-вмісна ковбаса | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | мясо утки | uk_UK |
dc.subject | мясо-содержащая колбаса | uk_UK |
dc.subject | пищевая ценность | uk_UK |
dc.subject | duck meat | uk_UK |
dc.subject | meat-containing sausage | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.title | М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" | uk_UK |
dc.title.alternative | Мясосодержащая вареная колбаса «Утиная» | uk_UK |
dc.title.alternative | Meat-containing sausage "Kachina" | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |