00 DSpace/Manakin Repository

М'ясовмісна варена ковбаса "Качина"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Бордунова, Вікторія Віталіївна
dc.contributor.author Назаренко, Юлія Володимирівна
dc.contributor.author Цигура, Вікторія Вікторівна
dc.contributor.author Уханова, Ірина Миколаївна
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Бордунова, Виктория Витальевна
dc.contributor.author Назаренко, Юлия Владимировна
dc.contributor.author Цигура, Виктория Викторовна
dc.contributor.author Уханова, Ирина Николаевна
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Tishchenko, Vasily Ivanovich
dc.contributor.author Bordunova, Viktоria Vitalievna
dc.contributor.author Nazarenko, Yuliya Vladimirovna
dc.contributor.author Tsyhura, Viktoriia Victorovna
dc.contributor.author Ukhanova, Iryna Mykolaivna
dc.date.accessioned 2018-11-01T12:42:15Z
dc.date.available 2018-11-01T12:42:15Z
dc.date.issued 2016-11-25
dc.identifier.citation М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" [Електронний ресурс] : пат. № 111880 UA A23L 13/60../ Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. В. Бордунова [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05072, заявл. 10.05.2016, опубл. 25.11.2016 р., Бюл. № 22. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6182
dc.description In the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing of boiled sausage with duck meat, turkey meat mechanically separated, liver of beef or pork, beef or pork heart, stem side, starch, black pepper, ground nut nutmeg, coriander powder, salt, sodium nitrite. uk_UK
dc.description.abstract У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індички механічної обвалки, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject м'ясо качки uk_UK
dc.subject м'ясо-вмісна ковбаса uk_UK
dc.subject харчова цінність uk_UK
dc.subject мясо утки uk_UK
dc.subject мясо-содержащая колбаса uk_UK
dc.subject пищевая ценность uk_UK
dc.subject duck meat uk_UK
dc.subject meat-containing sausage uk_UK
dc.subject biological value uk_UK
dc.title М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" uk_UK
dc.title.alternative Мясосодержащая вареная колбаса «Утиная» uk_UK
dc.title.alternative Meat-containing sausage "Kachina" uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу