Короткий опис(реферат):
У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію, відрізняється тим, що згідно з корисною моделлю на стадії приготування фаршу як антиокислювальну добавку до фаршу додають екстракт чорної смородини сухий. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащей вареной колбасе, которая содержит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия, отличается тем, что согласно изобретению на стадии приготовления фарша как антиокислительную добавку к фаршу добавляют экстракт черной смородины сухой.
Суть розробки, основні результати:
In the patent for a useful model data is provided on the meat-containing of boiled sausage containing duck meat, turkey meat mechanically, beef liver or pork, beef or pork heart, spinach side, starch, ground black pepper, walnut nutmeg, coriander powder, sodium salt, sodium nitrite, is distinguished by the fact that, according to a useful model, in the preparation stage, the ground as an antioxidant additive to the minced meat is added to the sausage extract of dry black currant.