00 DSpace/Manakin Repository

М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом чорної смородини

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Tishchenko, Vasily Ivanovich
dc.date.accessioned 2018-11-06T12:08:23Z
dc.date.available 2018-11-06T12:08:23Z
dc.date.issued 2017-10-10
dc.identifier.citation Пасічний В. М. М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : пат. 119885 UA A23L 13/60. / В. М. Пасічний, Н. В. Божко, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 04511, заявл. 10.05.2017, опубл. 10.10.2017 р., Бюл. № 19. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6186
dc.description In the patent for a useful model data is provided on the meat-containing of boiled sausage containing duck meat, turkey meat mechanically, beef liver or pork, beef or pork heart, spinach side, starch, ground black pepper, walnut nutmeg, coriander powder, sodium salt, sodium nitrite, is distinguished by the fact that, according to a useful model, in the preparation stage, the ground as an antioxidant additive to the minced meat is added to the sausage extract of dry black currant. uk_UK
dc.description.abstract У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індика механічного обвалювання, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію, відрізняється тим, що згідно з корисною моделлю на стадії приготування фаршу як антиокислювальну добавку до фаршу додають екстракт чорної смородини сухий. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащей вареной колбасе, которая содержит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия, отличается тем, что согласно изобретению на стадии приготовления фарша как антиокислительную добавку к фаршу добавляют экстракт черной смородины сухой. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject м'ясо качки uk_UK
dc.subject м'ясо-вмісна ковбаса uk_UK
dc.subject екстракт чорної смородини uk_UK
dc.subject мясо утки uk_UK
dc.subject мясо-содержащая колбаса uk_UK
dc.subject экстракт черной смородины uk_UK
dc.subject duck meat uk_UK
dc.subject meat-containing sausage uk_UK
dc.subject black currant extract uk_UK
dc.title М'ясовмісна варена ковбаса "Качина" з екстрактом чорної смородини uk_UK
dc.title.alternative Мясосодержащая вареная колбаса «Утиная» с экстрактом черной смородины uk_UK
dc.title.alternative Meat-containing sausage "Kachina" with black currant extract uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу