Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Касянчук, Вікторія Вікторівна | |
dc.contributor.author | Бергілевич, Олександра Миколаївна | |
dc.contributor.author | Касянчук, Виктория Викторовна | |
dc.contributor.author | Бергилевич, Александра Николаевна | |
dc.contributor.author | Kasyanchuk, V. V. | |
dc.contributor.author | Berhilevych, O. M. | |
dc.date.accessioned | 2013-01-03T12:33:07Z | |
dc.date.available | 2013-01-03T12:33:07Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 5 курсу зі спеціальності 7.05170108 “Технологія зберігання, консервування та переробки молока” для денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич. – Суми: СНАУ, 2012. – 48 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/797 | |
dc.description.abstract | Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час самостійного вивчення дисципліни “Актуальні проблеми технології галузі”. Предметом дисципліни є актуальні проблеми розвитку галузі, теоретичне обґрунтування сучасних технологій виробництва молочних продуктів. Метою дисципліни є подальше удосконалення і поглиблення знань з технології галузі. Завдання дисципліни – опанування студентами поглиблених знань з питань виробництва молочних продуктів, усвідомлення економічної доцільності прогресивних способів переробки молока. Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам во время самостоятельного изучения дисциплины "Актуальные проблемы технологии отрасли". Предметом дисциплины является актуальные проблемы развития отрасли, теоретическое обоснование современных технологий производства молочных продуктов. Целью дисциплины является дальнейшее усовершенствование и углубление знаний по технологии отрасли. Задачи дисциплины - овладение студентами углубленных знаний по вопросам производства молочных продуктов, осознание экономической целесообразности прогрессивных способов переработки молока. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | виробництво молока-сировини | uk_UK |
dc.subject | харчові добавки | uk_UK |
dc.subject | заквашувальні культури | uk_UK |
dc.subject | технології сиру | uk_UK |
dc.subject | технології масла та спредів | uk_UK |
dc.subject | технології морозива | uk_UK |
dc.subject | молочні консерви | uk_UK |
dc.subject | производство молока-сырья | uk_UK |
dc.subject | пищевые добавки | uk_UK |
dc.subject | заквасочные культуры | uk_UK |
dc.subject | технологии сыра | uk_UK |
dc.subject | технології масла та спредів | uk_UK |
dc.subject | технологии мороженого | uk_UK |
dc.subject | молочные консервы | uk_UK |
dc.title | Актуальні проблеми технології галузі | uk_UK |
dc.title.alternative | Актуальные проблемы технологии отрасли | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |