00 DSpace/Manakin Repository

Актуальні проблеми технології галузі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Касянчук, Вікторія Вікторівна
dc.contributor.author Бергілевич, Олександра Миколаївна
dc.contributor.author Касянчук, Виктория Викторовна
dc.contributor.author Бергилевич, Александра Николаевна
dc.contributor.author Kasyanchuk, V. V.
dc.contributor.author Berhilevych, O. M.
dc.date.accessioned 2013-01-03T12:33:07Z
dc.date.available 2013-01-03T12:33:07Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Актуальні проблеми технології галузі [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 5 курсу зі спеціальності 7.05170108 “Технологія зберігання, консервування та переробки молока” для денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич. – Суми: СНАУ, 2012. – 48 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/797
dc.description.abstract Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час самостійного вивчення дисципліни “Актуальні проблеми технології галузі”. Предметом дисципліни є актуальні проблеми розвитку галузі, теоретичне обґрунтування сучасних технологій виробництва молочних продуктів. Метою дисципліни є подальше удосконалення і поглиблення знань з технології галузі. Завдання дисципліни – опанування студентами поглиблених знань з питань виробництва молочних продуктів, усвідомлення економічної доцільності прогресивних способів переробки молока. Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам во время самостоятельного изучения дисциплины "Актуальные проблемы технологии отрасли". Предметом дисциплины является актуальные проблемы развития отрасли, теоретическое обоснование современных технологий производства молочных продуктов. Целью дисциплины является дальнейшее усовершенствование и углубление знаний по технологии отрасли. Задачи дисциплины - овладение студентами углубленных знаний по вопросам производства молочных продуктов, осознание экономической целесообразности прогрессивных способов переработки молока. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject виробництво молока-сировини uk_UK
dc.subject харчові добавки uk_UK
dc.subject заквашувальні культури uk_UK
dc.subject технології сиру uk_UK
dc.subject технології масла та спредів uk_UK
dc.subject технології морозива uk_UK
dc.subject молочні консерви uk_UK
dc.subject производство молока-сырья uk_UK
dc.subject пищевые добавки uk_UK
dc.subject заквасочные культуры uk_UK
dc.subject технологии сыра uk_UK
dc.subject технології масла та спредів uk_UK
dc.subject технологии мороженого uk_UK
dc.subject молочные консервы uk_UK
dc.title Актуальні проблеми технології галузі uk_UK
dc.title.alternative Актуальные проблемы технологии отрасли uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу