dc.contributor.author |
Касянчук, Вікторія Вікторівна |
|
dc.contributor.author |
Бергілевич, Олександра Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Могутова, Валентина Федорівна |
|
dc.contributor.author |
Касянчук, Виктория Викторовна |
|
dc.contributor.author |
Бергилевич, Александра Николаевна |
|
dc.contributor.author |
Могутова, Валентина Федоровна |
|
dc.contributor.author |
Kasyanchuk, V. V. |
|
dc.contributor.author |
Berhilevych, O. M. |
|
dc.contributor.author |
Mohutova, V. F. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-04T11:21:09Z |
|
dc.date.available |
2013-01-04T11:21:09Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Проблеми безпеки харчових продуктів [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 4 курсу напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: СНАУ - 2012. - 27 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/803 |
|
dc.description.abstract |
Вивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторно-практичних занять під керівництвом викладача та самостійного опанування певних тем: проблеми безпеки та критерії гігієнічної оцінки виробництва харчових продуктів; класифікація шкідливих небезпечних речовин та шляхи їх надходження до харчових продуктів; проблеми безпеки, що можуть спричинити фальсифіковані харчові продукти; проблеми забезпечення безпеки виробництва харчових продуктів шляхом застосування сучасної системи щодо безпечності продуктів харчування - НАССР; проблеми безпеки при виробництві м’ясопродуктів, молокопродуктів, рибопродуктів, продукції птахівництва. Изучение дисциплины осуществляется путем сочетания лекционного курса с проведением лабораторно-практических занятий под руководством преподавателя и самостоятельного овладения по определенным темам: проблемы безопасности и критерии гигиенической оценки производства пищевых продуктов; классификация вредных опасных веществ и пути их поступления в пищевые продукты; проблемы безопасности, которые могут повлечь фальсифицированные пищевые продукты; проблемы обеспечения безопасности производства пищевых продуктов путем применения современной системы по безопасности продуктов питания - НАССР; проблемы безопасности при производстве мясопродуктов, молокопродуктов, рыбопродуктов, продукции птицеводства. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
класифікація шкідливих небезпечних речовин |
uk_UK |
dc.subject |
безпечність продуктів харчування |
uk_UK |
dc.subject |
классификация вредных опасных веществ |
uk_UK |
dc.subject |
безопасность продуктов питания |
uk_UK |
dc.title |
Проблеми безпеки харчових продуктів |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Проблемы безопасности пищевых продуктов |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |