Abstract:
Вивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторно-практичних занять під керівництвом викладача та самостійного опанування певних тем: проблеми безпеки та критерії гігієнічної оцінки виробництва харчових продуктів; класифікація шкідливих небезпечних речовин та шляхи їх надходження до харчових продуктів; проблеми безпеки, що можуть спричинити фальсифіковані харчові продукти; проблеми забезпечення безпеки виробництва харчових продуктів шляхом застосування сучасної системи щодо безпечності продуктів харчування - НАССР; проблеми безпеки при виробництві м’ясопродуктів, молокопродуктів, рибопродуктів, продукції птахівництва. Изучение дисциплины осуществляется путем сочетания лекционного курса с проведением лабораторно-практических занятий под руководством преподавателя и самостоятельного овладения по определенным темам: проблемы безопасности и критерии гигиенической оценки производства пищевых продуктов; классификация вредных опасных веществ и пути их поступления в пищевые продукты; проблемы безопасности, которые могут повлечь фальсифицированные пищевые продукты; проблемы обеспечения безопасности производства пищевых продуктов путем применения современной системы по безопасности продуктов питания - НАССР; проблемы безопасности при производстве мясопродуктов, молокопродуктов, рыбопродуктов, продукции птицеводства.