dc.contributor.author |
Тищенко, В. І. |
|
dc.contributor.author |
Божко, Н. В. |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, В. И. |
|
dc.contributor.author |
Божко, Н. В. |
|
dc.contributor.author |
Tischenkо, V. I. |
|
dc.contributor.author |
Bozhko, N. V. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-09T09:27:46Z |
|
dc.date.available |
2013-01-09T09:27:46Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: "Дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини" для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, фахового спрямування “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. – Суми: СНАУ, 2012. – 22 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/818 |
|
dc.description.abstract |
В методичних вказівках описано дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини. Видання призначене для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано исследование процесса производства солено-копченых изделий, требования к сырью. Издание предназначено для студентов технологических специальностей. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
свинина |
uk_UK |
dc.subject |
яловичина |
uk_UK |
dc.subject |
жири |
uk_UK |
dc.subject |
прянощі |
uk_UK |
dc.subject |
свинина |
uk_UK |
dc.subject |
говядина |
uk_UK |
dc.subject |
жиры |
uk_UK |
dc.subject |
пряности |
uk_UK |
dc.title |
Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Технология хранения, консервирования и переработки мяса |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |