00 DSpace/Manakin Repository

Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тищенко, В. І.
dc.contributor.author Божко, Н. В.
dc.contributor.author Тищенко, В. И.
dc.contributor.author Божко, Н. В.
dc.contributor.author Tischenkо, V. I.
dc.contributor.author Bozhko, N. V.
dc.date.accessioned 2013-01-09T09:27:46Z
dc.date.available 2013-01-09T09:27:46Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: "Дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини" для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, фахового спрямування “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. – Суми: СНАУ, 2012. – 22 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/818
dc.description.abstract В методичних вказівках описано дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини. Видання призначене для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано исследование процесса производства солено-копченых изделий, требования к сырью. Издание предназначено для студентов технологических специальностей. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject свинина uk_UK
dc.subject яловичина uk_UK
dc.subject жири uk_UK
dc.subject прянощі uk_UK
dc.subject свинина uk_UK
dc.subject говядина uk_UK
dc.subject жиры uk_UK
dc.subject пряности uk_UK
dc.title Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса uk_UK
dc.title.alternative Технология хранения, консервирования и переработки мяса uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу