Abstract:
Дані методичні вказівки щодо виконання практичних занять студентів спрямовані на надання методичної допомоги при самостійному опануванні матеріалу з дисциплін «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» та «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». Містять назви тем згідно робочої навчальної програми, її детальний план, рекомендовану літературу, короткий виклад теоретичного матеріалу з методичними рекомендаціями та порадами із самостійного вивчення повної теми. Данные методические указания по выполнению практических занятий студентов направлены на оказание методической помощи при самостоятельном освоении материала по дисциплинам «Технология хранения, консервирования и переработки молока» и «Технология хранения, консервирования и переработки мяса». Содержащие названия тем согласно рабочей учебной программы, ее детальный план, рекомендованную литературу, краткое изложение теоретического материала с методическими рекомендациями и советами по самостоятельному изучению полной темы.