DSpace Repository

Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат»

Show simple item record

dc.contributor.author Давиденко, Діана Олександрівна
dc.contributor.author Давыденко, Диана Александровна
dc.contributor.author Davydenko, Diana Alexandrovna
dc.date.accessioned 2022-02-11T11:03:54Z
dc.date.available 2022-02-11T11:03:54Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. Ф. Приходько uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9724
dc.description This paper analyzes the traditional technologies of raw milk processing and production of sour milk cheese; mastered the technology of processing raw milk and production of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat in the branch of Sumy dairy plant SС "Aroma"; technological calculations for the production of sour milk cheese with a mass fraction of fat of 9%; Ways to improve the technology of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat using high-temperature processing of milk to improve the quality and extend the shelf life in the branch of Sumy Dairy Plant SE "Aroma". uk_UA
dc.description.abstract В даній роботі проаналізовано традиційні технології переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру; освоєно технологію переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9% в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»; проведено технологічні розрахунки для виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9%; запропоновано шляхи удосконалення технології сиру кисломолочного масовою часткою жиру 9% з використанням високотемпературного обробітку молока для покращення якості та подовження строку придатності в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат». В данной работе проанализированы традиционные технологии переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра; освоена технология переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9% в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат»; произведены технологические расчеты для производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9%; предложены пути совершенствования технологии сыра кисломолочного массовой долей жира 9% с использованием высокотемпературной обработки молока для улучшения качества и продления срока годности в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат». uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UA
dc.subject молочна сировина uk_UA
dc.subject кисломолочний сир uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject молочное сырье uk_UA
dc.subject кисломолочный творог uk_UA
dc.subject технология uk_UA
dc.subject raw milk uk_UA
dc.subject sour milk cheese uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.title Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» uk_UA
dc.title.alternative Исследование технологии переработки молочного сырья и производства сыра кисломолочного в условиях ООО «Милкиленд-Украина» филиал «Сумский молочный завод» ГП «Аромат» uk_UA
dc.title.alternative Research of technology of processing of dairy raw materials and production of sour-milk cheese in the conditions of LLC Milkiland-Ukraine, branch of Sumy Dairy Plant of SE Aromat uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account