dc.contributor.author |
Давиденко, Діана Олександрівна |
|
dc.contributor.author |
Давыденко, Диана Александровна |
|
dc.contributor.author |
Davydenko, Diana Alexandrovna |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-11T11:03:54Z |
|
dc.date.available |
2022-02-11T11:03:54Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник М. Ф. Приходько |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9724 |
|
dc.description |
This paper analyzes the traditional technologies of raw milk processing and production of sour milk cheese; mastered the technology of processing raw milk and production of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat in the branch of Sumy dairy plant SС "Aroma"; technological calculations for the production of sour milk cheese with a mass fraction of fat of 9%; Ways to improve the technology of sour milk cheese with a mass fraction of 9% fat using high-temperature processing of milk to improve the quality and extend the shelf life in the branch of Sumy Dairy Plant SE "Aroma". |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В даній роботі проаналізовано традиційні технології переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру; освоєно технологію переробки молочної сировини та виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9% в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат»; проведено технологічні розрахунки для виробництва кисломолочного сиру з масовою часткою жиру 9%; запропоновано шляхи удосконалення технології сиру кисломолочного масовою часткою жиру 9% з використанням високотемпературного обробітку молока для покращення якості та подовження строку придатності в умовах філії Сумський молочний завод ДП «Аромат». В данной работе проанализированы традиционные технологии переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра; освоена технология переработки молочного сырья и производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9% в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат»; произведены технологические расчеты для производства кисломолочного сыра с массовой долей жира 9%; предложены пути совершенствования технологии сыра кисломолочного массовой долей жира 9% с использованием высокотемпературной обработки молока для улучшения качества и продления срока годности в условиях филиала Сумской молочный завод ДП «Аромат». |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UA |
dc.subject |
молочна сировина |
uk_UA |
dc.subject |
кисломолочний сир |
uk_UA |
dc.subject |
технологія |
uk_UA |
dc.subject |
молочное сырье |
uk_UA |
dc.subject |
кисломолочный творог |
uk_UA |
dc.subject |
технология |
uk_UA |
dc.subject |
raw milk |
uk_UA |
dc.subject |
sour milk cheese |
uk_UA |
dc.subject |
technology |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Мілкіленд-Україна» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Исследование технологии переработки молочного сырья и производства сыра кисломолочного в условиях ООО «Милкиленд-Украина» филиал «Сумский молочный завод» ГП «Аромат» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Research of technology of processing of dairy raw materials and production of sour-milk cheese in the conditions of LLC Milkiland-Ukraine, branch of Sumy Dairy Plant of SE Aromat |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |