dc.contributor.author |
Тютченко, Катерина Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Тютченко, Екатерина Николаевна |
|
dc.contributor.author |
Tyutchenko, Ekaterina Nikolaevna |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-14T08:30:32Z |
|
dc.date.available |
2022-02-14T08:30:32Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9745 |
|
dc.description |
Rational redheads for the production of soft cheese enriched with lactic acid microflora have been determined. It has been established that the use of fermentation in cheese production establishes appropriate quality indicators and prolongs the shelf life of the finished product. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Визначено раціональні рижими виробництва м’якого сиру, збагаченого молочнокислою мікрофлорою. Встановлено, що застосування ферментації у виробництві м’якого сиру встановлює відповідні показники якості та подовжує термін зберігання готового продукту. Определены рациональные рыжимы производства мягкого сыра, обогащенного молочнокислой микрофлорой. Установлено, что применение ферментации в производстве сыра устанавливает соответствующие показатели качества и продлевает срок хранения готового продукта. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UA |
dc.subject |
технологія |
uk_UA |
dc.subject |
м’який сир |
uk_UA |
dc.subject |
молочна сировина |
uk_UA |
dc.subject |
технология |
uk_UA |
dc.subject |
мягкий сыр |
uk_UA |
dc.subject |
молочное сырье |
uk_UA |
dc.subject |
technology |
uk_UA |
dc.subject |
soft cheese |
uk_UA |
dc.subject |
raw milk |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження фізіко-хімічних показників молочного згустка та удосконалення технології виробництва м’якого сиру в умовах ДП «Аромат» філія «Сумський молочний завод» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Исследование физико-химических показателей молочного сгустка и усовершенствование технологии производства мягкого сыра в условиях ГП «Аромат» филиал «Сумский молочный завод» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
The study of the physico-chemical parameters of the milk clot and improvement of the technology for the production of soft cheese in the terms of of the State Enterprise "Aromat" branch "Sumy Dairy Plant" |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |