Короткий опис(реферат):
Метою нашої дослідницької роботи вивчити особливості виробництва молочної безлактозної продукції з‘ясувавши особливості, значення її в харчуванні людей, і дослідженні сировини для виробництва .
Прикладом виробництва БЛ продукції ми взяли виробництво йогурту питного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Проведемо порівняльну оцінку якості та безпечності йогурту органічного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Целью нашей исследовательской работы изучить особенности производства молочной безлактозной продукции выяснив особенности, значение ее в питании людей, и исследовании сырья для производства . Примером производства БЛ продукции мы взяли производство йогурта питьевого с наполнителем тыквы (с пробиотиком )и йогурта безлактозного органического (с пробиотиком) 2,5%. Проведем сравнительную оценку качества и безопасности органического йогурта с наполнителем тыквы (с пробиотиком) и безлактозного йогурта органического (с пробиотиком )2,5%.
Суть розробки, основні результати:
The purpose of our research work is to study the features of the production of lactose-free dairy products, finding out the features, its importance in human nutrition, and the study of raw materials for production . As an example of the production of BL products, we took the production of drinking yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%. We will conduct a comparative assessment of the quality and safety of organic yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%.