00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження технології виробництва безлактозної молочної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ “Добряна”

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Безрук, Анна Валеріївна
dc.contributor.author Безрук, Анна Валерьевна
dc.contributor.author Bezruk, Anna Valeryevna
dc.date.accessioned 2022-02-14T09:20:22Z
dc.date.available 2022-02-14T09:20:22Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. В. Левченко uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9751
dc.description The purpose of our research work is to study the features of the production of lactose-free dairy products, finding out the features, its importance in human nutrition, and the study of raw materials for production . As an example of the production of BL products, we took the production of drinking yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%. We will conduct a comparative assessment of the quality and safety of organic yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%. uk_UA
dc.description.abstract Метою нашої дослідницької роботи вивчити особливості виробництва молочної безлактозної продукції з‘ясувавши особливості, значення її в харчуванні людей, і дослідженні сировини для виробництва . Прикладом виробництва БЛ продукції ми взяли виробництво йогурту питного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Проведемо порівняльну оцінку якості та безпечності йогурту органічного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Целью нашей исследовательской работы изучить особенности производства молочной безлактозной продукции выяснив особенности, значение ее в питании людей, и исследовании сырья для производства . Примером производства БЛ продукции мы взяли производство йогурта питьевого с наполнителем тыквы (с пробиотиком )и йогурта безлактозного органического (с пробиотиком) 2,5%. Проведем сравнительную оценку качества и безопасности органического йогурта с наполнителем тыквы (с пробиотиком) и безлактозного йогурта органического (с пробиотиком )2,5%. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UA
dc.subject безлактозне молоко uk_UA
dc.subject питний йогурт uk_UA
dc.subject торгова марка uk_UA
dc.subject безлактозное молоко uk_UA
dc.subject питьевой йогурт uk_UA
dc.subject торговая марка uk_UA
dc.subject lactose-free milk uk_UA
dc.subject drinking yogurt uk_UA
dc.subject brand uk_UA
dc.title Дослідження технології виробництва безлактозної молочної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ “Добряна” uk_UA
dc.title.alternative Исследование технологии производства безлактозной молочной продукции в условиях Филиал «Сумский молокозавод» Дочернее предприятие «Аромат» ТМ «Добряна» uk_UA
dc.title.alternative Research of technology of production of lactose-free dairy products in the conditions of Branch "Sumy dairy plant" subsidiary Enterprise "aroma"TM "Dobryana" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу