dc.contributor.author |
Безрук, Анна Валеріївна |
|
dc.contributor.author |
Безрук, Анна Валерьевна |
|
dc.contributor.author |
Bezruk, Anna Valeryevna |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-14T09:20:22Z |
|
dc.date.available |
2022-02-14T09:20:22Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник І. В. Левченко |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9751 |
|
dc.description |
The purpose of our research work is to study the features of the production of lactose-free dairy products, finding out the features, its importance in human nutrition, and the study of raw materials for production . As an example of the production of BL products, we took the production of drinking yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%. We will conduct a comparative assessment of the quality and safety of organic yogurt with pumpkin filler (with probiotic) and lactose-free organic yogurt (with probiotic )2.5%. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Метою нашої дослідницької роботи вивчити особливості виробництва молочної безлактозної продукції з‘ясувавши особливості, значення її в харчуванні людей, і дослідженні сировини для виробництва .
Прикладом виробництва БЛ продукції ми взяли виробництво йогурту питного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Проведемо порівняльну оцінку якості та безпечності йогурту органічного з наповнювачем гарбуза (з пробіотиком) та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком )2,5%. Целью нашей исследовательской работы изучить особенности производства молочной безлактозной продукции выяснив особенности, значение ее в питании людей, и исследовании сырья для производства . Примером производства БЛ продукции мы взяли производство йогурта питьевого с наполнителем тыквы (с пробиотиком )и йогурта безлактозного органического (с пробиотиком) 2,5%. Проведем сравнительную оценку качества и безопасности органического йогурта с наполнителем тыквы (с пробиотиком) и безлактозного йогурта органического (с пробиотиком )2,5%. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UA |
dc.subject |
безлактозне молоко |
uk_UA |
dc.subject |
питний йогурт |
uk_UA |
dc.subject |
торгова марка |
uk_UA |
dc.subject |
безлактозное молоко |
uk_UA |
dc.subject |
питьевой йогурт |
uk_UA |
dc.subject |
торговая марка |
uk_UA |
dc.subject |
lactose-free milk |
uk_UA |
dc.subject |
drinking yogurt |
uk_UA |
dc.subject |
brand |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження технології виробництва безлактозної молочної продукції в умовах Філія «Сумський молочний завод» Дочірне підприємство «Аромат»ТМ “Добряна” |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Исследование технологии производства безлактозной молочной продукции в условиях Филиал «Сумский молокозавод» Дочернее предприятие «Аромат» ТМ «Добряна» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Research of technology of production of lactose-free dairy products in the conditions of Branch "Sumy dairy plant" subsidiary Enterprise "aroma"TM "Dobryana" |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |