Перегляд зібрання за групою - Теми carrot powder

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powderSamilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.
2022Важливість комплексної переробки рослинної сировини регіонального значенняЦирулик, Р. В.; Самілик, М. М.; Tsyrulyk, R.; Samilyk, M.
2021Використання морквяних порошків для збагачення молокаСамілик, Марина Михайлівна; Цирулик, Роман Вікторович; Samilyk, Maryna Mykhaylivna; Tsirulyk, Roman Viktorovych
2023Застосування морквяних порошків для збагачення молочних продуктівСамілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Вороненко, Н. І.; Samilyk, М. М.; Tsyrulyk, R. V.; Voronenko, N. I.
2024Технологія збагачення молочних продуктів А2 каротиноїдами морквяного порошкуСамілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Samilyk, M.; Tsyrulyk, R.
2024Удосконалення технології виробництва пельменів з м’яса птиціМигулько, Олександр; Mygulko, Oleksandr