Перегляд зібрання за групою - Теми carrot powder
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powder | Samilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М. |
2022 | Важливість комплексної переробки рослинної сировини регіонального значення | Цирулик, Р. В.; Самілик, М. М.; Tsyrulyk, R.; Samilyk, M. |
2021 | Використання морквяних порошків для збагачення молока | Самілик, Марина Михайлівна; Цирулик, Роман Вікторович; Samilyk, Maryna Mykhaylivna; Tsirulyk, Roman Viktorovych |
2023 | Застосування морквяних порошків для збагачення молочних продуктів | Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Вороненко, Н. І.; Samilyk, М. М.; Tsyrulyk, R. V.; Voronenko, N. I. |
2024 | Технологія збагачення молочних продуктів А2 каротиноїдами морквяного порошку | Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Samilyk, M.; Tsyrulyk, R. |
2024 | Удосконалення технології виробництва пельменів з м’яса птиці | Мигулько, Олександр; Mygulko, Oleksandr |