Перегляд зібрання за групою - Теми celiac disease
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі | Середа, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Середа, Ольга Григорьевна; Никитина, Татьяна Андреевна; Sereda, Olha Grigorivna; Nikitina, Tatiana Andrievna |
2015 | Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба | Шаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Галясный, Иван Владимирович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Mikolaivna; Haliasnyi, Ivan Volodimirovich; Lobachova, Nadiiya Leonidivna |
2025 | Особливості організації виробництва ресторанної продукції для хворих на целіакію в туристичному готелі у м. Суми | Середа, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Sereda, Olga Hryhorivna; Melnyk, Oksana Yuriivna; Nikitina, Tatyana Andreivna |
2015 | Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів | Лобачова, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Лобачёва, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Lobacheva, N. L.; Matyash, Y. A.; Mudrova, N. |
2015 | Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів | Лобачова, Надія Леонідівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
2017 | Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини | Лобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Pavluchenko, Olga Volodimirivna |