Перегляд зібрання за групою - Теми celiac disease

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готеліСереда, Ольга Григорівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Середа, Ольга Григорьевна; Никитина, Татьяна Андреевна; Sereda, Olha Grigorivna; Nikitina, Tatiana Andrievna
2015Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хлібаШаніна, Ольга Миколаївна; Галясний, Іван Володимирович; Лобачова, Надія Леонідівна; Шанина, Ольга Николаевна; Галясный, Иван Владимирович; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Shanina, Olga Mikolaivna; Haliasnyi, Ivan Volodimirovich; Lobachova, Nadiiya Leonidivna
2025Особливості організації виробництва ресторанної продукції для хворих на целіакію в туристичному готелі у м. СумиСереда, Ольга Григорівна; Мельник, Оксана Юріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Sereda, Olga Hryhorivna; Melnyk, Oksana Yuriivna; Nikitina, Tatyana Andreivna
2015Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробівЛобачова, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Лобачёва, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Lobacheva, N. L.; Matyash, Y. A.; Mudrova, N.
2015Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробівЛобачова, Надія Леонідівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
2017Удосконалення технології сирників з безглютенової сировиниЛобачова, Надія Леонідівна; Павлюченко, Ольга Володимирівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Павлюченко, Ольга Владимировна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Pavluchenko, Olga Volodimirivna