Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3504
Назва: | Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Проблемы разработки и оценки качества безглютеновых хлебобулочных изделий Problems of development and quality evaluation of gluten-free bakery products |
Автори: | Лобачова, Н. Л. Матяш, Я. А. Мудрова, Н. Лобачёва, Н. Л. Матяш, Я. А. Мудрова, Н. Lobacheva, N. L. Matyash, Y. A. Mudrova, N. |
Ключові слова: | безглютенове борошно целіакія трансглютаміназа безглютеновая мука целиакия трансглютаминаза non-gluten flour celiac disease transglutaminase |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Лобачова Н. Л. Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, Я. А. Матяш, А. Мудрова // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (17-19 листопада 2015 р.) : у 3 т. - Суми : СНАУ, 2015. - Т. 3. – 183 с. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено вплив трансглютамінази разом з колагевмісними білковими добавками на реологічні, мікробіологічні та гідратаційні властивості безглютенового тіста. Досліджено їх вплив на білково-протеїназний комплекс борошна та гідротермічні властивості крохмалю. Определено влияние трансглютамінази вместе с колагевмісними белковыми добавками на реологические, микробиологические и гидратационные свойства безглютенового теста. Исследовано их влияние на белково-протеїназний комплекс муки и гидротермические свойства крахмала. |
Опис: | Influence of transglutaminase together with collagen protein additives on the rheological, microbiological and hydration qualities of non-gluten dough is defined. Its influence on the protein complex of flour andhydrothermal qualities of starch is researched. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3504 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези СНАУ 2015-16 (1).pdf | 303,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.