Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Назва: Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі
Інші назви: Введение инновационного меню для людей больных целиакией как способ повышения конкурентоспособности ресторанного заведения при туристической отеле
Introduction of innovative menu for people with celiac disiase as a way to increase nhe competitiveness of the restauran in the turist hotel
Автори: Середа, Ольга Григорівна
Нікітіна, Тетяна Андріївна
Середа, Ольга Григорьевна
Никитина, Татьяна Андреевна
Sereda, Olha Grigorivna
Nikitina, Tatiana Andrievna
Ключові слова: туристичний готель
глютен
целіакія
туристическая гостиница
глютен
целиакия
tourist hotel
gluten
celiac disease
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Середа О. Г. Впровадження інноваційного меню для людей хворих на целіакію як спосіб підвищення конкурентоздатності ресторанного закладу при туристичному готелі [Електронний ресурс] / О. Г. Середа, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – Р. 33-37.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовано необхідність впровадження інновації при туристичному готелі; досліджено контингент споживачів; проаналізовані заклади ресторанного господарства з наявністю безглютенового меню в м. Суми; розкрито сутність інновації; наведені переваги меню для людей хворих на целіакію; охарактеризовано вплив продуктів безглютенового меню на здоров’я хворої людини. В статье обоснована необходимость внедрения инновации при туристической гостинице; исследован контингент потребителей; проанализированы заведения ресторанного хозяйства с наличием безглютенового меню в г. Сумы; раскрыта сущность инновации; приведены преимущества меню для людей больных целиакией; охарактеризовано влияние продуктов безглютенового меню на здоровье больного человека.
Опис: He article substantiates the need for innovation in a tourist hotel; the contingent of consumers is investigated; the establishments of restaurant economy from gluten-free menus in Sumy are analyzed; the essence of innovation is revealed; the advantages of using the usual menu from the menu for people with celiac disease are given; and the impact of gluten-free products on the health of the sick person is described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9870
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf148,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.