Перегляд зібрання за групою - Теми fermented milk drink

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverageSamilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій
2023Дослідження показників якості кисломолочних напоїв з використанням борошна кіноаБолгова, Наталія Вікторівна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Bolgova, N. V.; Samokhina, E. А.
2019Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжутуСамілик, М. М.; Сюаньсюань, Цзін; Івченко, С. С.; Самилык, М. М.; Сюаньсюань, Цзин; Ивченко, С. С.; Samilyk, M. М.; Xuanxuan, Jing; Ivchenko, S. S.
2024Розробка технології кисломолочного напою на основі похідних переробки абрикосуЗагородній, Дмитро; Zahorodniy, Dmytro
2022Розробка технології кисломолочного напою на основі хмелевої закваскиПігуль, Анна Володимирівна; Pigul, Anna Volodymyrivna