Перегляд зібрання за групою - Теми fermented milk drink
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Use of hop extract in the biotechnology of kefir beverage | Samilyk, Maryna; Bolgova, Natalia; Samokhina, Evgeniya; Cherniavska, Tetiana; Kharchenko, Serhiі; Самілик, Марина; Болгова, Наталія; Самохіна, Євгенія; Чернявська, Тетяна; Харченко, Сергій |
2023 | Дослідження показників якості кисломолочних напоїв з використанням борошна кіноа | Болгова, Наталія Вікторівна; Самохіна, Євгенія Анатоліївна; Bolgova, N. V.; Samokhina, E. А. |
2019 | Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту | Самілик, М. М.; Сюаньсюань, Цзін; Івченко, С. С.; Самилык, М. М.; Сюаньсюань, Цзин; Ивченко, С. С.; Samilyk, M. М.; Xuanxuan, Jing; Ivchenko, S. S. |
2024 | Розробка технології кисломолочного напою на основі похідних переробки абрикосу | Загородній, Дмитро; Zahorodniy, Dmytro |
2022 | Розробка технології кисломолочного напою на основі хмелевої закваски | Пігуль, Анна Володимирівна; Pigul, Anna Volodymyrivna |