Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8328
Назва: Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту
Інші назви: Перспективы производства кисломолочного напитка, обогащенного мукой кунжута
Prospects for the production of a fermented milk drink enriched in sesame flour
Автори: Самілик, М. М.
Сюаньсюань, Цзін
Івченко, С. С.
Самилык, М. М.
Сюаньсюань, Цзин
Ивченко, С. С.
Samilyk, M. М.
Xuanxuan, Jing
Ivchenko, S. S.
Ключові слова: кефір
кисломолочний напій
кунжутне борошно
кефир
кисломолочный напиток
кунжутное муку
kefir
fermented milk drink
sesame flour
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Самілик М. М. Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжуту [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Цзін Сюаньсюань, С. С. Івченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. – Сер. «Технічні науки». – Полтава, 2019. – № 1 (91). – С. 54-61.
Короткий огляд (реферат): Роботу присвячено дослідженню перспективи використання кунжутного борошна, як добавки до кисломолочних напоїв, в метою збагачення їх харчовими волокнами та іншими біологічно цінними речовинами. Работа посвящена исследованию перспективы использования кунжутного муки, как добавки к кисломолочных напитков, в целях обогащения их пищевыми волокнами и другими биологически ценными веществами.
Опис: The work is devoted to the study of the prospects of using sesame flour as an additive to fermented milk drinks in order to enrich them with dietary fiber and other biologically valuable substances.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8328
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf730,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.