Перегляд зібрання за групою - Теми functional foods

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Деякі аспекти в технології кисломолочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2015Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтівБаштова, Н. К.; Баштовая, Н. К.; Bashtovаjа, N. К.
2016Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2014Функціональні кисломолочні продукти покращать здоров’я споживачаКітченко, Л. М.; Китченко, Л. М.; Kitchenko, L. M.
2016Функціональні продукти харчуванняБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.; Уханова, І. М.; Уханова, И. Н.; Ukhanova, I. M.
2016Функціональні продукти харчування на основі молочної сироваткиБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Інноваційні в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2017Інновації в технології виробництва йогуртівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.