Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3379
Назва: | Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів |
Інші назви: | Конструирование мясных изделий с применением растительных ингредиентов Construction of meat products using vegetable ingredients |
Автори: | Баштова, Н. К. Баштовая, Н. К. Bashtovаjа, N. К. |
Ключові слова: | конструювання м’ясних виробів збалансоване харчування функціональні продукти конструирование мясных изделий сбалансированное питание функциональные продукты constructing of meat wares balanced feed functional foods |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Баштова Н. К. Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво"/ Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 6 (28). - С.87-90. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядаються питання щодо актуальності вирішення проблем збалансованого харчування та зрілості випуску харчових продуктів функціонального призначення, а також проведено огляд деяких наукових розробок в галузі виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням альтернативних видів сировини. В статье рассматриваются вопросы актуальности решения проблем сбалансированного питания и своевременность выпуска пищевых продуктов функционального назначения, а также проведено обзор некоторых научных разработок в отрясли производства полуфабрикатов с использованием альтернативных видов сырья. |
Опис: | The article addressed the issues of the relevance of problem-solving balanced diet and timeliness of production of food products of functional purpose, and also reviewed some of the scientific developments in industry of production of semi-finished products with the use of alternativni raw materials. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3379 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Баштова Н. К.. Конструювання мясних виробів.pdf | 2,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.