Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3379
Назва: Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів
Інші назви: Конструирование мясных изделий с применением растительных ингредиентов
Construction of meat products using vegetable ingredients
Автори: Баштова, Н. К.
Баштовая, Н. К.
Bashtovаjа, N. К.
Ключові слова: конструювання м’ясних виробів
збалансоване харчування
функціональні продукти
конструирование мясных изделий
сбалансированное питание
функциональные продукты
constructing of meat wares
balanced feed
functional foods
Дата публікації: 2015
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Баштова Н. К. Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво"/ Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 6 (28). - С.87-90.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються питання щодо актуальності вирішення проблем збалансованого харчування та зрілості випуску харчових продуктів функціонального призначення, а також проведено огляд деяких наукових розробок в галузі виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням альтернативних видів сировини. В статье рассматриваются вопросы актуальности решения проблем сбалансированного питания и своевременность выпуска пищевых продуктов функционального назначения, а также проведено обзор некоторых научных разработок в отрясли производства полуфабрикатов с использованием альтернативных видов сырья.
Опис: The article addressed the issues of the relevance of problem-solving balanced diet and timeliness of production of food products of functional purpose, and also reviewed some of the scientific developments in industry of production of semi-finished products with the use of alternativni raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3379
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баштова Н. К.. Конструювання мясних виробів.pdf2,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.