Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4531
Назва: | Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів |
Інші назви: | Пектин в технологии производства функциональных молочных продуктов Pectin in the production technology of functional dairy products |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | пектин функціональні продукти молочні продукти пектин функциональные продукты молочные продукты pectin functional foods dairy products |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Технологии ХХІ века : сборник тезисов по материалам 22-й международной научной конференции, (м. Суми, 12-17 сентября 2016 г.). - Суми, 2016. - Ч.1. - С. 54-55. |
Короткий огляд (реферат): | Отже слід зазначити, що використання пектину у виробництві молочних продуктів відкриває широкі перспективи для створення біологічно повноцінних, принципово нових та безпечних продуктів харчування з вираженими функціональними властивостями. Так что следует отметить, что использование пектина в производстве молочных продуктов открывает широкие перспективы для создания биологически полноценных, принципиально новых и безопасных продуктов питания с выраженными функциональными свойствами. |
Опис: | So it should be noted that the use of pectin in the manufacture of dairy products opens up broad prospects for the creation of biologically high-grade, brand new and safe food products with distinct functional properties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4531 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В.Пектин у технології виробництва.pdf | 82,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.