Перегляд зібрання за групою - Теми furcellaran

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Вивчення міцності гелів при додаванні гліцеринуБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych
2016Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларануДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Гарнцарек, Б. Ч.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Garntsarek, B. Ch.; Pertsevoy, F. V.
2016Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуДушенок, Д. К.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Душенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.; Кривонос, М. П.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Pertsevoy, F. V.; Krivonos, M. P.
2016Изучение влияния технологических факторов на кинетику набухания пищевых гидроколлоидовДушенок, Д. К.; Бидюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Душенок, Л. К.; Бідюк, Д. О.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Dushenok, D. K.; Bidyuk, D. O.; Shilman, L. Z.; Pertsevoy, F. V.
2015Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творогаГурский, Петр Васильевич; Перцевой, Николай Федорович; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федір Всеволодович; Gursky, Peter Vаsilyevich; Pertsevoy, Nikolai Fedorovich; Shilman, Lev Zalmanovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
2016Сучасні аспекти використання фурцелларану у складі харчової продукціїДушенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Душенок, Д. К.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Dushenok, D. K.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.
2018Удосконалення технології котлет натуральних з використанням м'ясних гранул та проектування технологічного процесу у ресторані на 100 місць із розрахунком м'ясо- рибного цехуШевцова, А. С.; Шевцова, А. С.; Shevtsova, А. S.