Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4747
Назва: Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину
Інші назви: Изучение температуры плавления гелей с использованием фурцелларана и желатина
Research of the melting point of gels with the use of furcellaran and gelatin
Автори: Душенок, Д. К.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Кривонос, М. П.
Душенок, Д. К.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Кривонос, М. П.
Dushenok, D. K.
Bidyuk, D. O.
Pertsevoy, F. V.
Krivonos, M. P.
Ключові слова: температура плавлення
гелі
фурцелларан
температура плавления
гели
фурцелларан
melting point
gels
furcellaran
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ ім. П. Василенка
Бібліографічний опис: Душенюк Д. К. Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину [Електронний ресурс] / Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой, М. П. Кривонос // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка : зб. наук. пр. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв» / ХНТУСГ ім. П. Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2016. – Вип. 179. – С. 221-227.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено дані щодо встановлення впливу концентрації фурцелларану, желатину та калію виннокислого на температуру плавлення гелів з їх використанням. В статье приведены данные по установлению влияния концентрации фурцелларана, желатина и калия виннокислого на температуру плавления гелей с их использованием. Определены основные закономерности изменения температуры плавления указанных гелей. Визначено основні закономірності зміни температури плавлення зазначених гелів.
Опис: The article presents data of determination the impact of furcellaran, gelatin and potassium tartrate concentration effects on the melting point of gels with their use. The basic patterns of change in the melting point of these gels were defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4747
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2_Бідюк_ХНТУСГ.pdf161,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.